Blishqip.al menaxhohet nga Manderina shpk, një kompani profesionale me eksperiencë të gjatë në marketingun dixhital dhe e-commerce. Kjo platformë e re e-commerce në Shqipëri ofron siguri dhe besim në produktet që promovohen.

Lutem plotësoni formën e kontaktit për bashkëpunim me ne!

    Main Menu