Mirëseerdhët në blishqip.al! Bukë, kripë e zemër!

Blishqip.al është shtëpia jonë e përbashkët, është një dyqan online ku mund të porosisni produktet më të mira shqiptare nga rehatia e shtëpisë suaj! Kemi përzgjedhur për ju verërat më të mira shqiptare nga jugu në veri dhe vajin ekstra të virgjër nga ullinjtë shekullorë shqiptarë si dhe shumë produkte të tjera prodhuar nga fermerët tanë sipas traditës shqiptare. Bli Shqip, mbështet produktin vendas!
Transport kudo në Shqipëri
Tarifë 300 Lekë
Pagesë e sigurtë
Proçesuar nga Banka Kombëtare Tregtare
Ndihmë dhe këshillim
Asistencë e dedikuar

Kategoritë më të shitura

Main Menu