Cilat shërbime postare përdorni ?

 

 

Ne punojmë me Alpha Courier për dërgimin e porosisë në destinacionin e kërkuar.

 

Për sa ditë vjen pakoja ime?

Në varësi të distancës mund të zgjasë nga 1-3 ditë brenda Shqipërisë.

Cilat janë mënyrat e pagesës tek Blishqip.al?

Ne ofrojmë mënyrën e pagesës nëpërmjet easypay dhe me para në dorë kur ju dorëzohet porosia.

Është e sigurtë blerja online?

Shumë e sigurtë. Ne jemi kompani e regjistruar, punojmë me ofrues të liçensuar dhe faqja është e sigurtë me çertifikatë SSL.

Si të porosis?

Porosinë e bëni online nëpërmjet website, zgjidhni produktin që dëshironi, sasinë dhe plotësoni formularin me të dhënat tuaja duke zgjedhur dhe mënyrën e pagesës.

Si ta anuloj porosinë?

Një porosi mund të anulohet me kërkesën tuaj të paraqitur para dërgesës së produktit. Kërkesa për të anuluar një porosi dërgohet në: sales@manderina.com

Main Menu