Cabernet Sauvignon Rezerva Faba Wine 0.75 Litër

14,00

Sold By: Blishqip.al
Sold By: Kantina Faba

In stock

Compare

2015
Verë e vjetëruar në fuçi Lisi për 6 muaj dhe e mbajtur në vaska INOXI të paoksidueshëm. Shija e frutit Kabërnet Sauvignon e gërshetuar me aromën karakteristike të lisit bën që kjo verë të jetë e veçantë për llojin e vetë. Eshtë optimale për shoqërimin e mishit të zgarës, mishit të bardhë dhe djathrave të stazhionuar.Serviret në temp. 18-20°C Alk 13.5%

 

Additional information

Weight 0,75 kg
Be the first to review “Cabernet Sauvignon Rezerva Faba Wine 0.75 Litër”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Cabernet Sauvignon Rezerva Faba Wine 0.75 Litër

14,00

Add to Cart