Juga e Bardhë Faba Wine 0.75 Litër

9,00

Sold By: Kantina Faba

In stock

Compare

2021

Lind nga vreshta me dendësi të rregullt për hektar.

Varietetet që e komponojnë janë Chardonnay & Sau-
vignon Blanc.

E përshtatshme për të gjithë llojet e peshkut dhe tëmishrave të bardhë. Serviret në temperaturën.8-10° C Alk -13 %

 

Additional information

Weight 0,75 kg
Be the first to review “Juga e Bardhë Faba Wine 0.75 Litër”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Juga e Bardhë Faba Wine 0.75 Litër