Vaj Ulliri Musai

Vaji i ullirit Musai është një nga markat lider të prodhimeve shqiptare, një biznes familjar me përmasa ndërkombëtare i cili konkuron denjësisht në tregun vëndas dhe të huaj si produkt i certifikuar bio/organik. Vajin e ullirit Musai e gjeni jo vetëm në tregjet evropiane, por edhe përtej kontinentit në New York, Hong Kong, Tokyo etj.

Vaji Musai është i vlerësuar me 14 Medalje Ari në konkurse ndërkombëtare.

Fabrika prodhon vaj nga ullinj Kalinjiot shekullor, me vlera të larta ushqyese, të rritur dhe kultivuar në mënyrë organike ne një nga rajonet më të pasur në vend me ullinj dhe i famshëm për praninë dhe kultivimin e varietetit autokton “Kalinjot”, unik për cilësitë e pakrahasueshme e të pakonkurrueshme të vajit.

Aciditeti >0.2

Perokside 4.9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu