Role me salçiçe dhe proshutë

4 feta proshutë

1 vezë

4 salçiçe

Përgatitja:

1.Merrni fetat e bukës dhe hiqini anësoret me thikë.

2.Shtrijini me një shkop petash deri sa të hollohen.

3.Vendosini sipër një fetë proshute dhe një salçiçe secilës.

4.Mbështilleni bukën duke e bërë rrethore në madhësinë e salçiçes.

5.Secilën roller kalojeni në vezën që më parë e keni rrahur në një enë.

6.Skuqini në një tigan me vaj të parangrohur .

Burimi: https://gatimeshqiptare.com/role-me-salcice-dhe-proshute/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu