Raki Moskat Aquila Group 0.5 Litër

1,350.00 L

Shitur nga: Blishqip.al
Shitur nga Aquila Group

In stock

Compare

Rakia Moskat përftohet nga varieteti i rrushit Moskat Hamburgu. Përpunimi paraprak realizohet me një teknologji moderne Italiane. Fermentimi realizohet në enë inoks në temperatura të kontrolluara dhe relativisht të ulta, për të ruajtur aromat që përftohen gjatë fermentimit.
Distilati i përftuar kalon në proçesin e trajtimit në temperatura të ulëta dhe në një filtrim final. Konsumohet në temperaturë 5-10°C. Distilati stazhionohet jo më pak se 6 muaj në enë inoksi.

Grada alkolike (% Vol): 40

 

Additional information

Weight 0.7 kg
Bëhu i pari për të vlerësuar "Raki Moskat Aquila Group 0.5 Litër"

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vlerësime

There are no reviews yet.

Main Menu

Raki Moskat Aquila Group 0.5 Litër

1,350.00 L

Shto ne shporte