Vaj Ulliri Musai
Vaji i ullirit Musai është një nga markat lider të prodhimeve shqiptare, një biznes familjar…
Vaji i ullirit Musai është një nga markat lider të prodhimeve shqiptare, një biznes familjar…
Përbërësit: Miell gruri Kos (për trahananë e thartë) Qumësht (për trahananë e ëmbël) Perime (speca…
Vendasit fillojnë përgatitjen e sezonit të vjeljes së rrushit Kallmet midis mesit të gushtit dhe…
Përgatitja e byrekëve me petë të hapura është një traditë kryesore në të gjithë Ballkanin.…
Mënyra e Përgatitjes: Për përgatitjen e jufkave, mielli përzihet me qumështin, vezët (katër të verdha…
Ulliri i Bardhë i Tiranës, emri i të cilit quhet nga vendasit “I bardhi i…
Teknikat e Bletarisë Bletët mbahen në koshere konvencionale prej druri drejtkëndëshe. Bletarët praktikojnë nomadizmin, duke…
Fërgesa është një pjatë autoktone shqiptare e gatuar kryesisht në rajonin e Shqipërisë së Mesme,…
Perberesit: 1 koke qengji + 2 liter uje te ftohte 300gr te brendshme qengji (melci,…
Një recetë fantastike, përgatitet shumë lehtë dhe thjeshtë por ka një shije të mrekullueshme që…